BMG Casa de Amanet cu program NON STOP din Timisoara ofera urmatoarele tipuri de servicii financiare:

Credit Rapid – Amanet Bunuri

Obtine acum rapid un credit simplu si la indemana garantat cu electronice, ceasuri de lux, autoturisme, etc! Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi cei trei pasi simpli:
1. Obtine o evaluare reala a garantiei la sediul agentiei noastre din Complexul Studentesc, Timisoara.
2. Incheiere contract. Daca garantia este acceptata in urma evaluarii fizice, poate fi incheiat un contract pe o perioada stabilita de comun acord, cu un comision convenabil.
3. Rambursare sau prelungire. La expirarea contractului este suficient sa achiti suma imprumutata si comisionul aferent, iar bunul adus garantie iti va fi returnat instant SAU poti plati doar comisionul si prelungesti contractul pe orice perioada doresti. Contractul poate fi prelungit ori de cate ori vei avea nevoie, fara clauze abuzive sau implicatii ascunse. Totul este transparent, la vedere.

Credit pe loc – Amanet Aur

Cumparam aur. Este suficient sa te prezinti cu un obiect din aur, fie ca este ceas, bijuterie, monezi, etc in agentia BMG AMANET si poti ridica pe loc banii necesari.
Este necesar sa prezinti un singur act de identitate, fara alte acte sau birocratie inutila.
Te bucuri de cele mai bune preturi pentru aur si cele mai convenabile comisioane.
Poti rambursa dupa posibilitati : integral, doar comisionul sau in rate.
Nu mai poti rambursa imprumutul? Nu este nici o problema! Vei pierde doar garantia de aur. Atat. Fara complicatii, fara telefoane de recuperare, fara scrisori de executare si fara emotii de neplata ca in cazul unui credit bancar.